Wilton Cursussen

WiltonWilton heeft een aantal cursussen ontwikkeld, JouwTaart is gecertificeerd om Wilton cursussen te mogen geven. Er zijn op dit moment 4 verschillende Wilton cursussen, die we in de komende tijd gaan geven:

- Wilton Course 1: Decorating Basics 
- Wilton Course 2: Flowers & Cake Design 
- Wilton Course 3: Gum Paste & Fondant
- Wilton Course 4: Advanced Gumpaste & Flowers

Hieronder vind je meer gedetailleerde informatie over de verschillende cursussen.

 

Wilton Course 1 - Decorating Basics
 

Wilton Decorating BasicsThe Wilton Method® Decorating Basics Course is de basiscursus van Wilton. Een uitstekende cursus om te beginnen met het taart decoreren maar ook om weer een stapje verder te komen als je al even bezig bent. De gecertificeerde Wilton Instructrice leert je stap voor stap de basisbeginselen van het decoreren met buttercream icing zodat ook jij zult ervaren hoe leuk en succesvol je kunt zijn in het decoreren van je eerste taart in de Wilton Method Cursus. Er worden bakinstructies gegeven, je ziet hoe je icing kunt maken, kleuren en uiteraard hoe je het beste je taart kunt icen op de Amerikaanse manier.
We gaan de 3 basisprincipes van decoreren doornemen. Naarmate de lessen vorderen leer je tot mooie resultaten te komen, zoals het maken van dropflowers, rosetten, schelprandjes, pompom flowers, blaadjes, chrysanten en de ribbon roos. We gaan koekjes, cupcakes en natuurlijk taarten decoreren in de lessen! Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat.

Bij de Wilton Cursus zit een materialenpakket en een cursusboek inbegrepen*. In dit pakket zitten materialen met een waarde van ca. € 60,- die je nodig hebt tijdens de cursus en om thuis te kunnen oefenen. Er zitten in dit pakket geen ingrediënten, dus de taarten/cupcakes die je leert bakken en de icing(s) die je in de cursus leert maken, maak je zelf thuis. Houd er dus rekening mee dat je nog materialen en ingrediënten moet aanschaffen. In onze showroom zul je alles kunnen vinden wat je nodig hebt.

Wilton Decorating Basics is de Wilton cursus die je als eerste dient te volgen, hierna kun je doorstromen naar de andere Wilton Courses: Flowers & CakeDesigns, Gum Paste & Fondant en/of Advanced Gumpaste & Flowers.


De prijs voor de Wilton Decorating Basics is € 120,- incl. materialenpakket twv € 60,-

Hier kun je je aanmelden voor de Decoratie Basics cursus. De aanmelding verloopt via onze webshop.


Foto's Wilton 1
Wilton Course 2 - Flowers & Cake Design
  

Wilton 2De Wilton Method® Flowers & Cake Design Course is een vervolgcursus van Wilton. Je kunt aan deze cursus deelnemen als je de The Wilton Method® Decorating Basics Course al gevolgd hebt.


De gecertificeerde Wilton Instructrice leert je stap voor stap meer uitgebreide en bijzondere decoreertechnieken om je cupcakes, taarten en desserts met Royal Icing te decoreren. Je leert in deze cursus de mooiste bloemen maken zoals viooltjes, lelies en ook de beroemde Wilton roos. Ook leer je hoe je zelfgemaakte bloemen op je taart kan schikken en deze in een juiste balans op je taart kan aanbrengen. Uiteraard leer je weer een aantal nieuwe technieken. Je gaat zelf een border om je taart spuiten en leert ook de basketweave. Je instructrice leert je in deze cursus om te gaan met Royal Icing, Gumpaste en rolfondant! Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat.

Bij de Wilton Cursus zit een materialenpakket en een cursusboek inbegrepen. In dit pakket zitten materialen met een waarde van ca. € 60,- die je nodig hebt tijdens de cursus en om thuis te kunnen oefenen. Er zitten in dit pakket geen ingrediënten, dus de taarten/cupcakes die je leert bakken en de icing(s) die je in de cursus leert maken, maak je zelf thuis. Houd er dus rekening mee dat je nog materialen en ingrediënten moet aanschaffen. In onze showroom zul je alles kunnen vinden wat je nodig hebt.

De prijs voor de Wilton Flowers & Cake Design is € 120,-incl. materialenpakket twv € 60,-

Hier kun je je aanmelden voor de Flowers & Cake Design cursus. De aanmelding verloopt via onze webshop.


Foto's Wilton 2 

Wilton Course 3 - Gum Paste & Fondant

Wilton 3Wilton Method® Gumpaste & Fondant Course is een vervolgcursus van Wilton. Je kunt aan deze cursus deelnemen als je de The Wilton Method® Decorating Basics Course al gevolgd hebt.

De gecertificeerde Wilton Instructrice leert je stap voor stap hoe je met gumpaste en fondant hele mooie bloemen en leuke decoraties kunt maken. Je leert in deze cursus randen om je taart te maken. De instructrice laat zien hoe je leuke accenten aan je taart kan geven: Je leert een strik te maken, verschillende bloemen maken zoals chrysanten, calla's, rozen, rozenknopjes en margrieten. Met al deze geleerde technieken kan je inmiddels de mooiste taarten decoreren. In de laatste les breng je de lessen in praktijk met een mooie door jou zelf ontworpen taart. De instructrice leert je hoe je zelf een taart kan ontwerpen en geeft je het vertrouwen om je taart zelf te decoreren met een prachtig eindresultaat!

Bij de Wilton Cursus zit een materialenpakket en een cursusboek inbegrepen. In dit pakket zitten materialen met een waarde van ca. € 60,- die je nodig hebt tijdens de cursus en om thuis te kunnen oefenen. Er zitten in dit pakket geen ingrediënten, dus de taart die je leert bakken, de gumpaste, fondant en icing(s) die je nodig hebt voor deze cursus, zitten hier niet bij inbegrepen. Houd er dus rekening mee dat je nog materialen en ingrediënten moet aanschaffen. In onze showroom zul je alles kunnen vinden wat je nodig hebt.

De prijs voor de Wilton Gum Paste & Fondant is: € 120,- incl. materialenpakket twv € 60,-

Hier kun je je aanmelden voor de Gum Paste & Fondant cursus. De aanmelding verloopt via onze webshop.


Foto's Wilton 3

 

Wilton Course 4 - Advanced Gumpaste Flowers

Wilton 4Wilton Method® Gumpaste & Fondant Course is een vervolgcursus van Wilton. Je kunt aan deze cursus deelnemen als je de The Wilton Method® Decorating Basics Course al gevolgd hebt.

Heb je al diverse cursussen gevolgd en gaat het bakken en decoreren jou prima af, maar zou je graag nóg meer willen leren? Voeg dan een extra dimensie toe aan jouw vaardigheden en schrijf je in voor de Wilton Course 4 - Advanced Gumpaste Flowers!

Ontdek een heel bijzondere manier om een taart te decoreren - met realistisch ogende suikerbloemen. Onze Wilton instructeur zal je elke stap laten zien van het maken van levensechte bloesems, bloemen en bladeren voor prachtige boeketten. In deze nieuwe Wilton cursus komen diverse bloemen op draad aan bod, zoals de gerbera, lathyrus, prachtige lelies en nog veel meer!
Elke bloem vergt weer een andere techniek, je leert hoe je de bloemen levensecht kunt maken met kleurpoeders. Aan het eind van deze leuke en leerzame cursus heb je een prachtig eindstuk gecreëerd, jouw eigen suikerbloemen boeket!

Tijdens deze cursus hoef je geen taart mee te brengen, zodat je je volledig op de bloemen kunt richten.
Bij de Wilton Cursus zit een materialenpakket met diverse uitstekers en een cursusboek inbegrepen. In dit pakket zitten materialen met een waarde van ca. € 60,- die je nodig hebt tijdens de cursus en om thuis te kunnen oefenen. Er zitten in dit pakket geen ingrediënten, dus de de gumpaste die je nodig hebt voor deze cursus, zit hier niet bij inbegrepen. Houd er dus rekening mee dat je nog materialen moet aanschaffen. In onze showroom zul je alles kunnen vinden wat je nodig hebt.


De prijs voor de Wilton Advanced Gum Paste Flowers is: € 120,- incl. materialenpakket t.w.v. € 60,-


Om deze cursus te kunnen volgen dien je minimaal Wilton Course 1 - Decorating Basics succesvol te hebben afgerond. Wij raden echter aan om ook Course 2 en 3 vooraf aan deze cursus te volgen. Bij deze cursussen horen ook materialen pakketten, die je deels bij Course 4 nodig zult hebben.

Als je voor alle 4 de Wilton Courses het certificaat hebt behaald, ontvang je een prachtig Wilton Eind Certificaat.

Hier kun je je aanmelden voor de Advanced Gum Paste Flowers cursus. De aanmelding verloopt via onze webshop.


Foto's Wilton 4JouwTaartshop

JouwTaartshop.nl

© 2019   Gemaakt door Angélique | JouwTaart.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden