Workshops & Verhuur

JouwTaart Workshops

Bij JouwTaart kun je leren hoe je zelf een prachtige taart kunt maken. In één avond heb je de basisbeginselen al onder de knie. Daarna kun je je verder bekwamen in het decoreren, zoals een striktaart van fondant, stapeltaarten of het versieren van home-made cupcakes of cake pops. Daarnaast worden er af en toe thema-workshops gegeven zoals een tastaart, boetseren of icing spuiten.

Ook worden er door JouwTaart bedrijfsuitjes en vrijgezellenuitjes georganiseerd. Dit kan van 8 tot 150 personen. Neem contact op met JouwTaart voor meer informatie.


Workshop Agenda
 Wilton cursussen

De workshops worden gegeven in de winkel aan de Wagenweg 128 in Haarlem. Ook met het openbaar vervoer is JouwTaart goed te bereiken. De workshoplocatie ligt op ongeveer 5-10 minuten lopen vanaf het treinstation Heemstede-Aerdenhout. Klik hier om een routebeschrijving te lezen naar JouwTaart.

LET OP: Het reserveren van de workshops is gewijzigd en verloopt nu via onze webshop. Daar kun je de beschikbaarheid bekijken en meer lezen over de verschillende workshops.

 

Workshop Basistaart
workshop basistaart makenIn deze workshop leer je in 3 uur de basisbeginselen van het maken van een gedecoreerde taart. We gaan een taart van 20 cm doorsnee maken en snijden in 3 lagen, vullen met een laag jam naar keuze en een laag botercrème. Daarna gaan we de taart afsmeren en bekleden met marsepein die je zelf gekleurd hebt. Je kan de taart dan nog decoreren naar eigen smaak waarbij je gebruik kunt maken van diverse uitstekers en tools. Je krijgt hierbij uitleg over het gebruik van de materialen. De prijs van de workshop is inclusief de taartbodem, botercrème, jam, marsepein, kleurstoffen en gebruik van materialen. Na de workshop ga je trots naar huis met een door jou gemaakte taart voor 10-12 personen.

>> Meer informatie over de komende Basistaart workshops

 

Wilton Cursussen
workshop basistaart makenWilton is een van de meest bekende merken als het op taartproducten en cursussen (onder 'The Wilton Method') aankomt. Wilton heeft een aantal gecertificeerde cursussen ontwikkeld, die per cursus in 4 sessies van 2 uur worden opgedeeld. nummer 1 is de basis 'Decorating Basics' en is verplichte kost om vervolgcursussen te gaan doen. Bij de Wilton Cursus zit een materialenpakket en een cursusboek inbegrepen die je nodig hebt tijdens de cursus en om thuis te kunnen oefenen. De cursus is absoluut de moeite waard voor iedereen die de basis goed wil leren. Wil je meer weten: uitleg van de Wilton cursussen.

De cursus duurt 4 weken en is opgedeeld in 4 sessies van 2 uren per week.
>> Meer informatie over de komende Wilton Cursussen

 

Workshop Stapeltaart

stapeltaartIn deze workshop leer je in 4 uur hoe je een stapeltaart afsmeert, stapelt en decoreert. We gaan 2 taartlagen doorsnijden in 3 lagen per taart, vullen met een laag jam naar keuze en een laag botercrème, de taart afsmeren en bekleden met marsepein die je zelf gekleurd hebt, de taarten goed en stevig op elkaar te stapelen en de taart dan nog decoreren naar eigen smaak waarbij je gebruik kunt maken van diverse uitstekers en tools. Je krijgt hierbij uitleg over het gebruik van de materialen. De prijs van de workshop is inclusief de taartbodem, botercrème, jam, marsepein, kleurstoffen en gebruik van materialen. Na de workshop ga je trots naar huis met een door jou gemaakte taart voor 10-12 personen. De stapeltaart workshops wordt ook in bepaalde thema's gegeven: waaronder een ouder/kind workshop en een vintage stapeltaart workshops.

>> Meer informatie over de komende Stapeltaart workshops

 

Workshop 3D Puzzelen
workshop 3d puzzelenIn deze workshop leer je een plaatje in elkaar 'puzzelen'. Je mag hiervoor zelf een niet al te ingewikkeld puzzelplaatje meenemen. Print het plaatje minimaal 3x uit op de door jouw gewenste grootte en zorg ervoor dat het gezichtje niet te klein is anders redden we het niet in de tijd die we hebben. Het plaatje kun je thuis op een taart leggen of eventueel invriezen om later op een taart te leggen. We maken tijdens deze workshop geen taart.
De workshop duurt 2,5 uur.

>> Meer informatie over de komende 3D Puzzelen workshops

 

Workshop Cupcakes
Workshop cupcakes makenTijdens deze workshop leer je ongeveer 6 cupcakes op verschillende manieren te
decoreren. Je krijgt hierbij uitleg over het gebruik van deze materialen. Je begint met het maken van een mooie toef van botercrème. Vervolgens is er nog tijd om met behulp van diverse aanwezige uitstekers en je eigen fantasie nog enkele cupcakes te maken. Aan het eind van de workshop neem je je zelfgemaakte cupcakes mee naar huis.

>> Meer informatie over de komende workshops Cupcakes

 

Thema Workshops

diverse workshopsVan tijd tot houden we workshops, die niet 'regulier' gegeven worden. Denk hierbij aan een Tastaart, een bepaalde techniek zoals Roosjes maken, icing spuiten of het maken van eetbaar kant. Verder zijn er ook special workshops naar aanleiding van gebeurtenissen in het jaar, zoals kerst, Sinterklaas of bijvoorbeeld moederdag.

>> Meer informatie over de overige workshops

 


Workshop Agenda

JouwTaartshop

JouwTaartshop.nl

© 2019   Gemaakt door Angélique | JouwTaart.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden