Hallo allemaal,

Ik ben een meisje van 17 jaar en heb net ontdekt dat ik taarten maken erg leuk vind, 
ik begon op Valentijnsdag 2012 ik had een taart in me hoofd die ik wou maken voor mijn vriend. 
De 1e taart is niet mooi en goed gelukt, maar voor een 1e keer was ik erg tevreden. 

Toen op de dag dat ik mijn uitslag zou krijgen voor de examens van mijn VMBO diploma,
wou ik een taart maken om er niet aan te denken. Net toen ik bezig was, werd ik gebeld .. 
helaas gezakt, maar mocht herkansen. Met tranen in me ogen de Hello kitty taart afgemaakt,
oh wat was ik trots! 

Ik heb een baantje, maar verdien niet super veel. Het liefst heb ik alles waarmee ik een super mooie taart mee kan maken. Ik zoek op internet, want wil graag veel meer leren. Voor al de 3D taarten vind ik super mooi! 

Heeft iemand tips, op welke site veel informatie te vinden is, of uit ervaring? 
En ik ben benieuwd, hoe heeft u het geleerd? 

Weergaven: 79

Opmerking

Je moet lid zijn van JouwTaart om reacties te kunnen toevoegen!

Word lid van JouwTaart

Reactie van Kim op 24 November 2013 op 23.50
Beste Moniek en Joke, ik heb vandaag met mijn vriend heel de dag naar youtube filmpjes gekeken wat een vermaak! Ik krijg voor kerst van mijn vriend allemaal spulletjes om een taart te maken, ben erg blij! Ik keek voor al de youtube filmpjes van www.deleukstetaartenshop.nl , heb er nu al veel van geleerd! Met mijn eerste taart heb ik de marsepein uitgerolt in bloem, nu weet ik dat het veel beter is om met poedersuiker te doen, allemaal handige tips! Kan niet wachtte om echt te gaan beginnen met deze leuke hobby! Erg leuk jullie reacties!
Reactie van Joke verheij op 24 November 2013 op 15.32
Hoi Kim, ik heb ooit een workshop gedaan voor een basistaart en voor de rest heb ik al doende geleerd. Door veel (af)te kijken op het internet leer je ook heel veel. En je mag mij ook van alles vragen. Ik help je graag. Succes!
Reactie van Moniek op 20 November 2013 op 19.12

Hoi Kim. 

Tsja, dat geld he...als ik het had deed ik ook alle taart- cursussen. Maar met veel oefenen kom je heel eind hoor. Oefening baart kunst, geldt ook voor het taarten maken. Je kan veel goede tips vinden op deze site. Youtube is ook erg handig. Zoek bijvoorbeeld op tutorial cake decoration, fondant rose making enzo, of gewoon in het nederlands, taart maken/ versieren enzo. Je krijgt dan vanzelf een hele rits met filmpjes. Succes en veel plezier! 

JouwTaartshop

JouwTaartshop.nl

© 2019   Gemaakt door Angélique | JouwTaart.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden